sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Maahanmuuttokritiikki ja sen oikeutus, sekä rajattoman maahanmuuton vaarat tunnustettava kansakunnillemme Euroopassa

Maahanmuuttokritiikki ja sen oikeutus, sekä rajattoman maahanmuuton vaarat tunnustettava kansakunnillemme Euroopassa


Suomi suomalaisille on ainoa kestävän kehityksen tie ja luopuminen erilaisten puolueiden jakamasta väärästä ilmastokusetusprobagandasta, sekä maahanmuuton ja islamisaation edistämisestä.Riemuitkaa nyt, tulkoon joulu suomalaisille muulloinkin kuin jouluna. Laulakaamme eduskuntavaaleissakin: Tulkoon juhla todellinen: Suomi suomalaisille = Emme tarvitse työperäistä maahanmuuttoa, emmekä kiintiöpakolaisia keskuuteemme, saati elintasopakolaisia elämään kustannuksellamme turvallisuusvajettamme kasvattamaan ja velkaannuttamaan kansakuntamme!

Eduskuntavaalit Tampere Pirkanmaa ehdokasvalinta varma valkoinen Seppo Lehto Tampere Pirkanmaalla eduskuntavaaleissa 2019 teillä oiva ehdokas ko asioita vastustamaan: Seppo Lehto maahanmuuton ja islamisaation vastustaja, yrittäjätaustainen moniosaaja ilman neekeriveren tilkkaa.


Suurin matuongelma on miehitetyillä alueillamme. Siellä ei suomalaisilla mitään oikeuksia, vain miehittäjä-Ryssälän sotilaskoneisto jyllää siellä kuten muillakin miehittämillään alueilla Narvasta Petserinmaalle Itä-Preussiin, Ukraina, Georgia Japani samoin muistaen.

Vladimir Putin pedofiilina ja sotarikollisena tunnettu Ryssälän johtaja vaalii ja palvoo stalinismin sotarikoksia miehittäen edelleen alueitamme ja kylväen edelleen uusia neuvostoaikojen ryssäläisiä valheitaan isänmaallisista sodista toisten kansakuntien alueita ryöstettyään aluemiehityksin ko alueita riistäen: Miehitetyt alueemme takaisin Suomelle kuten muillekin miehittäjä-Ryssän miehityksistä kärsiville tahoille: 

------------------
------------------------

5 kommenttia: