maanantai 26. elokuuta 2013

Arvon Norjan ilahduttavista tapahtumista itkevät demarit ja muut kansanpetturit: Miksi moititte Breivikiä ;)? Hänhän toimi vain ja ainoastaan kristittyjen puolustajana ;) toisin kuin maan hallitus?


Arvon Norjan ilahduttavista tapahtumista itkevät demarit ja muut kansanpetturit: Miksi moititte Breivikiä ;)? Hänhän toimi vain ja ainoastaan kristittyjen puolustajana ;) toisin kuin maan hallitus?

Breivik toimi kuten olemme oppineet viikinkikirjoista viikinkien toimivat. Kaikki muuhan on hurskastelua? Eikö totta? Onko kovin viisasta tukea ja rahoittaa oman kansan elinolosuhteiden huononnuksia rajattoman maahanmuuton ja islamistien invaasioita suosien?


Hyväuskoiset antavat Pohjolan ja EU:n pilaantua / turmeltua liialla vierasperäistämisellä, missä alkuperäkansoille käy kuin Australian alkuperäväestölle. 

Perusoikeudet asumiseen, toimeentuloon on kaikella tapaa viety huonommaksi kuin toiseuden edustajilla. Oikeudellinen yhdenvertaisuus on ajat sitten muuttunut vitsiksi, mitä ei uskoisi todeksi. Riittää kun toiseuden edustaja alkaa huutamaan rasismia, vaikka olisi itse ko. tapahtumien syypää ja ilkityön tekijä, niin viranomaiset peittelevät tapaukset niin että uhrista tehdään rasistirikollinen. Kohta päästäneen islammaista tuttuun kohteluun missä raiskatut laitetaan vankilaan, niin toteutuisi "oikeuden" surkuhupaisuus viranomaistoiminnassa heidän ihannoimansa ja pelkäämänsä islamin ja monikulttuurisuussävelten tapaan?

Puuttuu vain päänahkajahti USA:n "Villin Lännen" tapaan, missä alkuperäkansan edustajia lahdataan täysin mielivaltaisesti. Nythän alkuperäkansan edustajalla on käännetty todistustaakka väkivalta tmv:ssa tilanteessa missä vastassa on rasismilla ratsastavat toiseuden uljas mujahedin tai rummunpaukuttaja.

--------------------------------------------
Ajankohtainen päivivys 27.8.13 facebook keskusteluista liittyen osin tähän blogimerkintään lisätarkennuksena: "Breivikista vs muista: USA:n ratsuväkikin teurasti intiaanilapsia ja jopa sisällissodassa valkoisia eurooppalaisia perhekuntia lapsineen. Viime maailmansodissa liittoutuneet poltattivat eläviltä saksalaista siviiliväestöä pilvin pimein. Ei ko. sodanjohdot joutuneet vankilaan. Ei kaikki ole aina false flag, vaikka se tässä Syyrian kemiallinen kaasuhyökkäys siviileitä vastaan tapauksessa on hyvin todennäköistä"
-----------------------------------

Seppo Lehto Tampere islam- ja maahanmuuttokriitikko

PS: Olkaa edes rehellisiä. ;) Islamisaation ja rajattoman maahanmuuton tukeminen on kansakunnallista itsensä hirttämistä ja alkuperäkansojen tuhon valmistelua

http://pro-tampere.blogspot.com

-----------------------------------------
http://maahanmuuttokritiikki.blogspot.fi/
---------------------------------